Ивелин Михайлов: 100% има депутати от „Величие“, които вече имат договорка със „старата власт“

0

Ивелин Михайлов допуска, че има депутати от парламентарната група на „Величие“, които имат договорка със „старата власт“.

„100% има депутати от нашата група, които вече имат договорка да кажем със старата власт, срещу която се изправихме“, посочва той в интервю за БНТ.

Михайлов допълва, че утре от „Величие“ ще изнесат конкретна информация, за да стане ясно за какво говори.

„Утре ще дадем и други доказателства за това, че някой на мен ми казва, че може да ми реши финансовите проблеми и да ми даде защита при положение, че до вчера не е имал пари за кафе. Може ли човек, който до вчера не е имал пари за кафе да реши финансов проблем на човек, който управлява 500 милиона активи?“.

Михайлов обясни това след като публикацията в социалната мрежа „Екс“. От неговия профил се появи призив да бъде подкрепен проектокабинетът на ГЕРБ-СДС. Михайлов твърди, че не е отправял такъв призив, а профилът му е бил хакнат.

„Това е лъжа. Първо хората, които са го споделили в самото начало, най-вероятно са и хората, които са участвали в незаконно проникване в чужд профил, който, когато някой вземе властта на този профил, той може да си пише каквото иска все едно от мое име“, обясни идеологът на „Величие“.

„Моето мнение е противоположно на това, което е написано в този профил. И именно това обсебване на моя профил е поредното доказателство в нечестността, която използват хората, стоящи зад това правителство и тези, които ги подкрепят, за да могат да постигнат своята цел да имат правителство“, смята Михайлов.

Михайлов съзира в случилото се днес кампания срещу него. Предложи да дебатира с Борисов, Пеевски, Костадинов и Трифонов с изслушване.

Идеологът на „Величие“ посочи двата начина, по които хората стават зависими – да бъдат „купени“ или да му бъдат показани компромати, с които да бъде държан, и „пак му дават пари“.

„Аз виждам едни хора, които са там, играят цирк, че имало опозиция и имало управляващи. И това е само с една единствена идея – хората да вярват, че все едно има избор“.

Михайлов отново каза категорично, че няма да подкрепят нито един проектокабинет. Това, за което ще следят, е за изпълнението на законите в страната. „Защото в България проблемът не са законите и тяхното производство, а следенето, което не се спазва“.

Заяви обаче готовност да дебатира с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Костадин Костадинов и Слави Трифонов.

По думите му „Величие“ е най-малката партия в парламента и от тях нищо не зависи.

„Но сме най-удобни да бъдем смазани при едни евентуални следващи избори, да нямаме възможност да имаме някакво движение нагоре“.

Прегледана: 25705

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече