Кметът на Петрич Димитър Бръчков и ДС ченгето Юри Смуков да кажат как се става милионер за един ден

0

Narod.bg подава пореден сигнал до прокуратурата, която да отговори на въпроса възможно ли е в България да се стане милионер буквално за един ден? Отговорът знае Пурко, както петричани наричат ДС ченгето Юри Смуков, политическия баща на проваления кмет Димитър Бръчков.

Бившият митничар и щатен служител на „Държавна сигурност“ е назначен за бизнесмен и милионер в период, в който неговото отроче с колумбийски мераци Бръчката встъпва в длъжност.

Любопитно е, че въпросният период съвпада и с влизането във властта на пишман патриотите от ВМРО на войводата с найлоновата торбичка Красимир Каракачанов, пише още в сигнала до Narod.bg.

Трансформацията е наистина впечатляваща – от обикновен продавач на лимонада Юри Смуков регистрира редица фирми, които впоследствие ще участват в десетки конкурси за обществени поръчки.

Успехът под чадъра на Бръчков не закъснява – „кадърният“ бизнесмен скоростно стига до милионни обороти, което се доказва от справките в Търговския регистър, които Narod.bg публикува.

На прокуратурата би било интересно да узнае, че в обществените поръчки участва цялата фамилия на Пурко от ДС.

Например – дъщеря му, която няма спечелено дело в живота си, взима хонорари по стотици хиляди лева, докато „домашните“ й се пишат от наистина мастити адвокати.

Прегледана: 99795

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече