Лена Бориславова: Аз ще направя екселската таблица в word специално за ГЕРБ

0

ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си стиснат официално ръцете под мотото кабинет “Магнитски” или 3. Да говорят конструктивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат.

Това коментира бившата шефка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова в публикация във Фейсбук днес.

Според нея ПП-ДБ имат конкретно предложение за излизане от политическата криза и за липсата на доверие между първите политически сили – конкретна управленска програма за конкретен срок, разграфена по приоритети и по тримесечия, както и състав на кабинет, „готов да застане зад тази програмата и пред отговорността да решават текущи проблеми при липса на стабилна парламентарна подкрепа“.

Не се караме на медиите, не свикваме истерични пресконференции, защото ни е трудно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, за да говорим как да се състави работещо правителство, което да свърши работа, а не просто да управлява вместо Радев, пише Лена Бориславова.

„Аз лично поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, за да намалим драмата“, иронизира тя критиките, че ПП са представили управленска програма в таблица в Excel.

Прегледана: 117660

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече