„По времето на Иван Иванов КЕВР се превърна в гумен печат на ГЕРБ и ДПС“

0

Вчера прочетох изявление на Иван Иванов, шеф на КЕВР, който се възмущаваше от позицията на Кирил Петков, министър-председател, като го наричаше “некомпетентен” и твърдеше, че той, Иван Иванов и КЕВР, са били винаги независими.

Не знам кой колко е компетентен, но знам, че Иван Иванов последно е независим. Наблюдавал съм действията му през годините.


Само това, което направи за Турски Поток, за да угоди на Бойко Борисов и диктатурата в Москва е достатъчно, за да не може да нарече себе си независим.
Независим е енергийният регулатор на Германия, който още не се е произнесъл за Северен Поток 2, а не КЕВР на Иван Иванов, който слугуваше на Борисов, олигарсите и руснаците.


Да, сред комисарите в КЕВР има доказано почтени и независими хора, но Иван Иванов по нищо не личи да е сред тях и правеше всичко по силите си да ги обезсили и потисне.
По негово време КЕВР се превърна в гумен печат на ГЕРБ, ДПС, олигарсите, санкционираните от САЩ и руснаците, за което плащат всички българи.


Да, решенията на новото правителство са далеч от най-добрите, но греховете на КЕВР под ръководството на Иван Иванов са ужасни през годините назад или по-точно неговите, защото повечето от комисарите са без глас в комисията му под негово ръководство, а той я управлява еднолично, както си реши.

Автор: Стефан Гамизов, Фейсбук

Прегледана: 158895

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече