Управлението на ГЕРБ: Няма да забравим, няма да простим

0

Къса памет и склонност на народа да жали за твърдата ръка – това е реалността в България – една страна, в която всяко чудо е за три дни, а после всичко започва отначало. На това разчита и Бойко Борисов, който за всеки нерешен проблем в държавата днес ръси обвинения, пълни с лъжи. 

Като че ли не той е управлявал 12 години. И сякаш мините, върху които стъпват следващите, не са заложени от него и верните му в ГЕРБ. 

Най-циничната заигравка на Борисов е с данните за починалите от Ковид. Очевидно той се надява да не помним, че неговото правителство забави доставката на ваксини и после не имунизира приоритетно възрастните, за да опази живота им. Че пропусна момента за истинска кампания в полза на ваксините и внесе объркване с флирта си с ковид скептиците и чистите антиваксъри.

Последствията от управлението на Борисов са навсякъде. 

Бившият премиер е безспорен майстор в прехвърлянето на вини за кашите, които той забърка. От момента, в който сдаде властта Борисов ръси нападки срещу служебния кабинет за липсата на пари по плана за възстановяване, който неговият кабинет не внесе в ЕС. Той манипулира за цените на тока, като пропуска ,че неговото правителство стопира изграждането на газовата връзка с Гърция.

Бившият премиер разчита на късата памет, за да изчисти имиджа си и да се върне начело на държавата.

Редакционен коментар на в. Сега

Прегледана: 182855

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече