Гарелов: Борисов трябва да осъзнае, че неговото време си е отишло

0

„Времето на площадните герои е дотук. Нямам предвид просто протестиращите, а въобще на идеолозите, на партийците, тези, които искат непременно да се очертаят тези граници“. Това заяви журналистът Иван Гарелов в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Според Гарелов идва времето на технократите, на тези партии, които държат на специалистите. „Другите робуват още на представите, че трябва да са с лозунгите“, допълни той.

Гарелов коментира, че Бойко Борисов трябва да осъзнае, че неговото време си е отишло. „И от тези, които се наместват там и още не са си разделили властта, по-перспективно според мен е технократското крило, което се олицетворява от Томислав Дончев“, каза Гарелов.

„Демократична България“ има интерес от избори, нейните мотиви са разбираеми, затова те искат повече участие при обсъждането на сегашния състав на кабинет. БСП направи интересна крива, те засега се държат на повърхността. Работиха против Слави през цялата кампания и въпреки това останаха единствените приемливи“, заяви Гарелов.

По думите му най-естественото е управление между „Има такъв народ“ и БСП.

Журналистът определи служебното правителство като може би най-силното, което сме имали.

Прегледана: 192205

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече