Мажд Алгафари: Слави погреба, помете ГЕРБ веднъж и завинаги

0

Благодаря на Слави, че помете ГЕРБ веднъж и за винаги. Това написа управителят на агенция и преводач Мажд Алгафари.

Вижте целия коментар на М. Алгафари:

„Социолозите се изложиха не по-малко от управляващите. Преди изборите виеха на умрЕло, какви проценти ще спечелят ГЕРБ и БСП. Да, ама това което ни вменяваха не се получи. Затова сега е редно да си зААпат дипломите и да престанат да тероризират населението с техните данни.


Та, така. Отсвирих социолозите и сега малко по-сериозно.


Чета из социалните мрежи нападките срещу партията на Слави. Е, не сме народ. Бил чалгар, комик, шоумен, простак, страхливец и какво ли не. Да де, но едно нещо ни убягва от мислите. Слави и неговата партия гътнаха така несрутващата се партия ГЕРБ. Ако не беше партията на Слави, сега ГЕРБ щяха да бъдат с много по-висок процент. Следващата по проценти щеше да е БСП, следвана от ДПС и накрая няколко други партийки, готови на всичко за да получат някое министерство /бала с пари/. Тези партийки щяха да се коалират с ГЕРБ и отново щяхме да сърбаме попарата на асфалтаджията. Но, с навлизането на партията на Слави в изборите и получените резултати, ГЕРБ бяха погребани завинаги.


Правителство няма да се сформира нито от ГЕРБ, нито от партията на Слави. БСП също няма да може да предложи правителство, което да бъде подкрепено от депутатите.
С две думи, отиваме на нови избори.


Може да са скъпи, но СВОБОДАТА струва скъпо.


Сега трябва да сме благодарни на Слави, че помете ГЕРБ и освободи мисленето ни. Вече знаем, че ГЕРБ може да го няма, а не както ни втълпяваше каручкаря, че без него и партията му, България няма бъдеще.


Не, галенико на Папата. България ще я има. Може да не е с правителство от Слави, но ще я има.


Второто нещо, което направи Слави бе, че отвори път на Президента Румен Радев. На първо място да сформира служебен кабинет, а на второ място му гарантира втори безбалотажен мандат.


При всички случаи, победител в изборите не е някоя партия от познатите, а Президента Румен Радев.


Това е човекът, който ще избави България от клещите на мафията и мутрите. Това е човекът, който излезе пред целия български народ и като президент поведе народа към промени. Той не разедини народа, а го обедини около една кауза за която всички ние мечтаехме и все още мечтаем. Той даде път на Слави да пробие стената на управляващите знаейки, че няма да може да сформира кабинет. Той даде и тласъка на отровното трио, Мая Манолова и всякакви други.


Следващите избори ще намалят процентите на ГЕРБ с около 3-5%, БСП ще се свлече с още 3-5%, Слави ще спечели още няколко процента и пак няма да имаме правителство. Но процентите, които събра и ще събере Слави са на хората, които искат промяна. Друг е момента, дали Слави ще участва във втори избори или ще усети, че тази работа не е за него и ще се оттегли след като вече е разкарал Бойко от властта за винаги.


Ако Слави се оттегли от политиката, остава една празна ниша, която ще бъде поета от привърженици на президента. Тогава вече можем да говорим за истински промени в България.


Трудни времена настъпват за България, но си струва. Хубавите неща стават трудно и бавно. Стига сме искали всичко да се случва, сега и веднага.“


Автор: Мадж Алгафари

Източник: Frognews.bg

Прегледана: 94862

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече