Николай Марков за политическите претенденти за Парламента: Днес ги виждате като спасители, утре ви погребват!

0

„Много ми допадна, че лидера на най-демократично-болшевишката партия „убий българина“ /по Левчев/, е поискал още при раждането си една конституция, за да може като навърши 13 годишната възраст, вече да има собствени виждания по живковата такава.

Това пише като коментар на обществено-полиическите събития в държавата анализаторът Николай Марков в личния си профил във Фейсбук.

Едва сега разбрах колко е перспективно и прогресивно да си дете на знакови фигури от номенклатурния апарат на комунистическа държава, за да имаш маята и да си единствен носител на демокрация. Не, че има голяма разлика между българския вариант на комунизъм и демокрация, пък и защо да не погледнем на двете като възможности за участие в управлението на едни и същи лица и тяхното златно поколение.

Грижливо отглеждано поколение от имитатори и между тях нито един оригинал!

В същото време мосю Доган ни поздравява с „Калашников“, което според мен трябва да се разглежда само от философска гледна точка, защото никой човек на земята, не се е развил толкова много, че да разбере дълбоката духовна същност на иначе не толкова задълбочения житейски интелектуалец и настоящ валия на територията“.

„За червените ескадрони няма какво толкова да се каже, защото те продължават да бъдат вдъхновителите на Пролетариата, който така и не разбра какво точно означава тази дума. Изгубено поколение, неразбрано и неразбиращо нищо друго, освен начина по който може да се оцелява на всяка цена и при всякакви условия. Новосъздадените партийни субекти са трудни за коментиране, защото патриотарската им природа ги характеризира като обединения на примитивни духове, които не са прочели повече от една книга в живота си и нямат представа как и къде се намира света в своето еволюционно развитие. Нещо като горски кошер от диви пчели, които вярват, че света съществува заради тях и няма нищо друго в него, освен тях.

Има и една друга форма на политическо житие у нас, а именно клиентелата. Те си живеят най-добре, защото са все във властта и никой не ги забелязва. Паразити, които убиват бавно развитието ни, но никой не ги забелязва заради незначителния им размер. Тези са най-опасни от всички и от тях имаме най-висока смъртност.

Това е всичко, което ни се предлага. Днес ги виждате като спасители, утре ви погребват.“

Източник: Actualno.com

Прегледана: 73901

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече