Илиян Василев: Пеевски силно присъства в изборните листи не само на ДПС, но и на ГЕРБ

0

Пеевски силно присъства в изборните листи не само на ДПС, но и на ГЕРБ. Делян Добрев, се завърна триумфално, благодарение на Пеевски и ДПС, с които се сработиха на местно равнище. Но не само местните дела ги сближават, общите бизнес дела, особено в енергетиката и газовия бизнес ги сближава.

Имат само един трън в петата, и това е интерконектора с Гърция, които е единствената инфраструктура която не контролират. По време на служебния кабинет на Радев, Делян Добрев през Николай Павлов, който тогава беше служебен министър се опита да смени ръководството от българска страна. Сега отново се опитват.

Схемата е проста – внушават на западните партньори, че ако се съгласят да поставят техните хора, ще потекат всички разрешителни от администрацията, барабар с повече средства, както в Турски поток и ще приключат АйДжиБи до края на годината. Ако не ще го бавят.

Атаката бе подхваната и осноно се реализира от същия Николай Павлов, който се опитва да прехвърли вината за това че не само че не взема достатъчно азерски газ, /в рамките на наетите капацитети Гърция/ който е най-евтин, но и взема повече от по-скъпия руски газ /по данни на Газпром за последния месец покупките се увеличават с 56 процента/, с което разкриват „мотивацията“ от Газекспорт.

Сделката с Пеевски включваше и съдебен жокер

Новото старо лице на ГЕРБ.

Автор: Илиян Василев

Източник: Фейсбук

Прегледана: 14438

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече