Панайот Ляков: Ако БСП и ДПС бяха опозиция, отдавна да са свалили Борисов (ВИДЕО)

0

Между ГЕРБ, БСП и ДПС цари пълна бизнес хармония

Бяха създадени смехотворни коалиции, които нямат никакво бъдеще, като „Изправи се България! Мутри вън!“. Не може след като си бил „червено острие“ да се правиш на Орлеанската дева и като амазонката на бедните да поведеш поход срещу модела, в който активно си участвал.

За Отровното трио изобщо не ми се говори, а коалицията между „Воля“ и НФСБ смята, че като се съберат два минуса, това дава плюс. „Демократична България“ за съжаление са самовлюбени и самозатворени.

Това заяви във видео интервю за „СТУДИО БАНКЕРЪ“ бившият депутат Панайот Ляков, представител на „Българска демократична общност“.

Вижте цялото интервю с Панайот Ляков тук:

Още от интервюто:

Ляков коментира също приема ли политическата метафора, че руските подводници акостират в яхтеното пристанище на Росенец. Той даде отговор и на въпроса само икономически пълномощник  на Ахмед Доган ли е Пеевски или има намерение да подчини почетният председател на ДПС.

Според него, има признаци, че ГЕРБ и моделът се готвят за „перестройка“ – да сменят фасадата, а съдържанието зад нея да остане същото. Щом БСП е вградена във фундамента на олигархичния модел, с какво на „столетницата“ е удобно второто място, след като тя 12 г. е извън властта? Как ще играят хората на Божков в изборната надпревара? Кои партии, движения и личности приемате като нормални партньори в една широка демократична мрежа?„. Панайот Ляков даде отговор и на всички тези актуални въпроси.

Източник: „Банкеръ“

Прегледана: 5583

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече