От друг ъгъл: Странични и специални ефекти при различните ваксини

0

Тия дни и аз като модерните хора се ваксинирах, и аз се снимах в Инстаграм, Фейсбук и ТикТок, и аз събрах сума лайкове и на дело се включих в битката срещу Чумата на нашето време.  За разлика от другите общественици, аз изпробвах не една, а всички ваксини една след друга, за да изпитам върху себе си тяхната ефективност и техните допълнителни ефекти.


Ваксините, както вероятно не знаете, имат както нежелани реакции, така и щастливо-неподозирани специални ефекти, от които кръгозорът се разширява и науката тръгва с още по-широки крачки. 
Шефът на „Пирогов“ каза да не се пие алкохол след поставяне на ваксина, но отпусна 50 гр. по изключение.

Главният здравен инспектор пък рече по телевизора, че може да правим любов, ама не каза с кого. 


С тая изолация си прекъснахме всички контакти, а вкъщи вече не можем да се гледаме с половинките, камо ли да интимничим, и то под въздействието на ваксина. 


Въобще – пак непълна и научно уязвима информация за населението. 
Затова реших да попълня някои научно-популярни пропуски в комуникацията на общественото здраве. 
И така – какво научих от опита си с ваксините – истината и само истината, на строго научна основа! 


1. Опел АстраЗенека. 
Тази ваксина изпробвах най-напред, защото се намира най-лесно. 
Ваксината има приятно меко действие с леко опиянение, подобно на ефекта от много леки наркотици, дето даже се чудиш дали те е хванало или си дал пари за нищо. 
Има и някои по-груби ефекти, возията на ваксината тресе – като стария Опел Астра на Делян Пеевски, който се друсаше сума време в имотната му декларация. 
Ваксината малко нарушава апетита, но като мине треската и температурата, лакомията се завръща – аз например изведнъж почувствах желание да глътна няколко бизнеса и да ги смеля. 


2. Фазер-Виагра. 
Малко екстремна ваксина, не я препоръчвам на бременни в деветия месец. Главният страничен ефект на ваксината е любощението и почти нищо друго не се усеща. Защото тая ваксина те хвърля директно в концепциите на главния здравен инспектор за физическата любов на ваксинираните души. Подходяща е за семейни, които са изкарали на нож изолацията с партньорите си, но искат да дадат шанс на брака си. 


3. Спотник. 
Руската ваксина Спотник е от по-особена материя, на мен тя ми хареса най-много. Един от специалните ефекти е, че човек започва да се държи майчински с околните, защото българската дума „потник“ на руски се превежда „майка“. Спотник обаче не бива да се смесва с алкохол, защото комбинацията дава нежелана реакция: вместо да се държи майчински, ваксинираният почва да псува на майка, балдъза, лелинчо и шуранайко. Или почва да се прави на Матушка, което е още по-неприятно. 


4. Маниерна. 
Тази е най-дефицитната ваксина, само най-отворените си сложихме от нея.  Ама не е нищо особено.

Автор: Г-н Балев

Източник: „СЕГА“

Прегледана: 2235

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече