Павел Вълнев на 4 февруари: Тази дата изсветлява лицето на България

0

„Почитам тези дати от националния календар, които изсветляват лицето на България и я поставят сред държавите от демократичните световни клубове. Такъв ден е 4 февруари 1997 г., обявил ясно и високо евроатлантическия избор на страната.“

Това пише във фейсбук страницата си заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев. И още:

„Ние, от Републиканци за България, сме най-категоричният и безусловен политически следовник на този избор. Аз смятам, че НАТО и Европейският съюз са нашият политически борд. Те са надеждата и вярата, че нищо лошо няма да се случи на нацията ни, когато спазваме стандартите и се придържаме към морала на развитите демократични държави. Надявам се, че лека-полека, с талантите и трудолюбието на българския народ, ще стигнем и благосъстоянието им,“ допълва Вълнев.

„Ние, от Републиканци за България, сме най-категоричният и безусловен политически следовник на този избор. Аз смятам, че НАТО и Европейският съюз са нашият политически борд. Те са надеждата и вярата, че нищо лошо няма да се случи на нацията ни, когато спазваме стандартите и се придържаме към морала на развитите демократични държави. Надявам се, че лека-полека, с талантите и трудолюбието на българския народ, ще стигнем и благосъстоянието им“.

Прегледана: 4624

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече