Ген. Шивиков към Караянчева: ”Ходи пеша, бе!”, а мълчи за метрото

0

Ходи пеша, бе!” помните ли тази култова команда, изречена от една госпожа с характерен псевдоним, даден й от премиера слънце? Не пожелавай това, което ще се сбъдне, госпожо!

С тези думи се обърна ген. Димитър Шивиков към председателя на Народното събрание Цвета Караянчева от личния си профил във Фейсбук.

Ежедневно излизат наяве стотици, хиляди примери за същността на управлението на хунтата и качеството на свършената работа. Един от последните примери е пропадането на релсите на метрото, гордостта на Борисов. Това се случва само няколко месеца след грандиозното и помпозно откриване. Да припомня многогодишния ремонт на знакова улица в София, която и до ден днешен се ремонтира. Картичката-снимка на Борисов на пътя за Рилската света обител. Мостът чудо, представляващ две гаражни клетки на пътя за Гоцеделчевско село. Наводнените къщи, вили и имоти са красноречив пример на некомпетентни и неспособни индивиди, които заемат високи общински и държавни постове.

Към министерството на екологията, околната среда и водите има басейнова дирекция, която пряко отговаря за реките, езерата и язовирите, но министърът прехвърля вината върху областните и общински власти. Да, те също имат отговорности, но Басейнова дирекция пряко отговаря. НАРОДЕ, чети, следи и помни вредите, които нанесе и нанася престъпната шайка. Всичко това е на нашия гръб. На изборите на 4 април да гласуваме активно, масово, осъзнато и информирано! 4 април е началото на промяната, а не на подмяната! За България!

Автор: Димитър Шивиков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4737

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече