Погледнато от друг ъгъл: Мата Хари прави музей на семейните ценности

0

Прокуратурата обеща психологическа подкрепа и арт терапия за Навални

Мата Хари продължава живота си в полулегалност и българският народ не знае коя е тя, но митичната Прекрасна госпожа иска да създаде и утвърди в обществото една по-достойна и благородна представа за себе си като представител на Готините и Богатите. 


Затова Мата Хари потърси конспиративно нашия Фейк бюлетин, за да ни направи медиен партньор в новото ѝ начинание – тя ще издигне един Музей на семейните ценности, където ще експонира снимки и предмети от света на богатите и благородните българи. 
В музея на Мата Хари ще се показват кюлчета, пачки, чудотворни икони, библия с пистолет, мебели в стил неомутробарок, кутии за обувки, пълни с ценности и всякакви съкровища от бита на горния слой в обществото… 

„В колективното съзнание битува една извратена представа за света на богатите българи – изповяда пред бюлетина ни г-жа Хари, без да разкрие самоличността си и пред нас.

Хората смятат, че престъпниците са брутални развратници, садисти, извратеняци, изнасилвачи, простаци, домашни тирани. А това съвсем не е така. Знаете в исторически план, че много надзиратели от концлагери в частния си живот са били кротки съпрузи, хрисими бащи, любящи домовладики. Мен животът ме е срещал с доста богати престъпници и трябва да ви кажа, че много от тях са дори твърде внимателни със семействата си. Те треперят за образованието на децата си, глезят съпругите си, не бият любовниците си, търпеливи са към непокорството на младите от семейството. Те не са някакви чудовища. Това че печелят пари с методи, близки до закона, не ги прави безчувствени и груби хора. Те са груби в професионалните си отношения, защото такъв е светът на парите, а нали всички искаме да правим пари.

Разликата между нас и останалите е, че те искат да правят пари, а ние ги правим. И това си има съответната морална цена, ала много от нас компенсират тази професионална грубост със семейна нежност. Много мафиоти, прокурори и силни мъже са ми плакали на рамото, повярвайте ми, имам известен психологически опит с този вид човешки същества. 


Затова реших да направя моя Музей на семейните ценности, в който да покажа красивата и разкошна същност в семейните добродетели на българските престъпници и големи добрутровци. Благодаря на Вашия Фейк бюлетин за подкрепата!“, завърши Мата Хари своята конспиративна изповед и обеща в най-скоро време първи големи новини за локацията на музея и уреждането на експозицията. Вежди Рашидов също обещал дискретно да помага срещу символична сума и няколко изложби с отзиви в световната преса.
***


ПРОКУРАТУРСКО ВЛАДИЧЕСТВО


Оказа се, че и прокуратурата не дреме по отношение на културните въпроси и художествено-моралните комуникации. 
Сийките на прокуратурата се свързаха с Фейк бюлетина ни, за да заявят, че много преди Мата Хари са замислили да отворят един Музей на конфискуваното арт-имущество. 

С конфискуваните изящни предмети и произведения на изкуството прокуратурата ще отвори постоянна експозиция с картини и съкровища, отнети с полузаконни методи от безсъвестните български олигарси. Така народът ще може да се докосне до големите колекции на българските престъпници. 


Сийките обясниха целесъобразността и коректността спрямо народа в активността на прокуратурата:
Прокуратурата наистина действа малко разбойнически с тия произведения на изкуството. Но искаме да покажем, че не го правим за лична изгода, а за да подкрепим стабилността, културата и достъпа на българина до тия високи ценности, собственост на съмнителни хора. На нас ни е ясно, че тези предмети може да се окажат незаконно в наши ръце и да ни принудят да ги върнем. ОК, ще ги върнем и ще ни осъдят на нещо, данъкоплатецът ще плати удоволствието и продължаваме напред. Но междувременно предметите на олигарсите ще са пред очите на народа. Има ли обществена полза или няма обществена полза?„, попитаха риторичните Сийки в очакване на риторичен отговор. 


Във връзка с международния прокурорски обмен и евроатлантическата ориентация на прокуратурата Сийките обявиха, че прокуратурата може да предостави психологическо убежище на руския опозиционер Алексей Навални – тровен, арестуван и тормозен от Путиновия режим. 

И него ще лекуваме с арт терапия – усмихнаха се Сийките. – Навални е хубавец с високо чело, а и ние не сме от най-простите„, смигнаха Сийките и се разкикотиха. 

Автор: ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

Източник: „СЕГА“

Прегледана: 3759

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече