Кабинетът „Борисов 3“ одобри голата Вили Сечкова за почетна консулка на Корея в България

0

Голият модел Виолета Сечкова, съпруга на Александър Сталийски, който по официално публикуваните данни се оказа един от най-едрите вложители във фалиралата КТБ, какъвто по необясними причини се оказа и самата тя, бе одобрена от кабинета Борисов 3 за почетен консул на Корея в България с район Пловдив.

Досега най-известният почетен консул в града беше на друга държава, която няма особена нужда от посредници в отношенията с България, понеже също като Корея си има и посолство тук – Русия, с близкия до ГЕРБ бизнесмен Георги Гергов. Хитрината е, че семействата на консулите имат имунитет, собственостите – домове, офиси, автомобили  се водят чуждестранна територия и те също са с имунитет за претърсването им от българските власти.

Дали някой има притеснения от бъдещи действия например на прокуратурата?

Иначе защо би му било подобно нещо? Особено 2 месеца преди редовните парламентарни избори? Напоследък Сечкова, която помним като не особено успешна водеща на бързо свалено предаване на бТВ, се оказва „официален ритейлър“, сиреч търговец на Самсунг. Преди това тя беше съдружничка със сегашния шеф на БНТ Емил Кошлуков в продуцентска къща. Фирмата правеше повечето предавания на ТВ7 на избягалия банкер Цветан Василев.

За някакво време беше и.д. собственик / управляващ на телевизията точно при фалита й. По-късно Василев твърдеше, че Сталийски бил посредник между него и премиера, което няма официално потвърждение от другите двама участници във въпросния триъгълник.

Напомняме, че известен почетен консул е и Цветелина Бориславова – тя обаче е на Република Исландия, която има нужда от представител, понеже няма посолство в България.

Източник: 19min.bg

Прегледана: 5012

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече