Николай Марков към Христо Иванов: Никак не ми е приятно, че се страхуваш да произнесеш името на Борисов, а го наричаш „човекът от джипката“

0

Изслушах запис от интервюто, което направи за БНР пред Силвия Великова. Не мога да те позная, Христо! Сякаш си бил отвлечен от извънземна цивилизация, която ти е извадила духовното съдържание и го е подменила с това на друг човек. Никак не ми е приятно да усещам как се страхуваш да произнесеш името на Борисов, а го наричаш „човекът от джипката“.

Не посмя и да изречеш думата „мафия“ и да я свържеш с този човек от джипката, защото новата ви изборна опорка видимо е концентрирана върху субекта Иван Гешев и някакво си ДПС. Знаеш защо е някакво си! Проблемът е, че дори всички депутати да се съгласят със смяната на Гешев, както настоявате от ДБ и правите обществено внушение, че това е решение на всичките ни проблеми, всъщност вие пак правите услуга на Борисов. Знаете го, нали?

И знаете, че е по негово допущение.

–––––––––––––––––––––––

Фокусирането на общественото внимание в незначителна посока е всъщност разсейване на вниманието от съществения проблем – застъпничеството на ЕНП и ЕК за този от джипката ви. А когато разсейвате общественото внимание от него, вие му давате нов живот и бъдеще. Мисля си, дали бъдещето на европейския политически лидер Борисов – лицето на ЕНП в която и вие членувате, не е ракетата носител на собственото ви бъдеще? Не знам, но предполагам, че има връзка, заради политическото и финансово влияние на ЕНП над самите вас.

––––––––––––––––––––––––

Преди Гешев имаше много други главни прокурори, далеч над неговото професионално и естетично ниво, но доколкото си спомням мафията пак цъфтеше и процъфтяваше. И така ще бъде, докато не разберете, че не личността е проблем, а вашето дълбоко непознаване на задкулисието, мащабите му и законите, по които то съществува. Допускам, че може и да знаете някои неща, но това превръща проблема в още по-голям проблем.

Казваш, че А. Цонева се била доказала, но нито един българин, включително съпартийците ви не знаят с какво, след като тя е носител на стабилен отрицателен вот. За интригите на този образ и финансовата част на проблема знаем. Лесно се влиза в мафиотското сборище наречено парламент през задната му врата, но когато поединично сте носители на отрицателен вот, няма как да очаквате изненадваща подкрепа. И тези знаци минус не са заради политически позиции, а заради слугинаж.

Мислиш ли, Христо, че не зная кой организираше и стоеше в една от палатките при блокадата на Орлов мост?

Зная, дори има наличен видеозапис, направен в палатката. Обиден е начина, по който се случва всичко, но още по-обиден беше начина, по който се вдигна тихомълком блокадата от протестите след проведената на тъмно предизборна сделка с човека от джипката – нали така трябваше да му викаме. По същия начин се вдигна и другата блокада пред президентството и се спихнаха протестите, защото политическото бъдеще на всеки от кандидат-депутатите се изясни. Остана само начинът и денят, в който ще се имитира демократичен избор за пореден път!

Ех, Христо! Ако имаше своя партия, щеше да бъде различно и може би ти щеше да бъдеш друг, но сега шефовете са онези.

Знаеш кои.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 5129

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече