Николай Марков: Появата на пладнешкия хайдутин във висшата партийна и престъпна администрация е феномен

0

„Ако се замислите много добре и задълбочено ще видите огромния принос на Борисов за страната ни, въпреки всичко! Лично от моя гледна точка, ползите от появяването на пладнешкия хайдутин във висшата партийна и престъпна администрация е феномен, който трябва да бъде оценен по достойнство. Не бързайте с реакциите си спрямо тезата ми! Помислете спокойно, трезво, безпристрастно и сами.

Този коментар написа експертът по национална сигурност Николай Марков в личния си профил във Фейсбук.

Как, например, без появата на това лице щяхме да видим истинското лице на Сакскобурготски?

Правилният отговор е никак. По никакъв начин нямаше да разберем, че на българите се е паднал някакъв цар, който е склонен да сподели дадената му от Бога държавническа власт със собствения си шофьор и набеден от престъпните среди за личен негов телохранител. Разбирам, че отношенията „шофьор-цар“ не са толкова видими за всички и нямат нужната висота на обществена значимост, но нека не забравяме, че сетивата на оскотелия дух, макари и култивиран, са притъпени и не разпознават истинското лице на заплахата, както и не познават лабиринтите на скритата власт“, пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

„Как без парашутирането на шофьорът Борисов на върховната властническа позиция щяхме да разберем, че Станишев /несменяем шеф на ПЕС/, Костов / командирът на балканския демократичен пролетариат/, Нинова /червеното-синьо мъжко момиче/, патриотите ни вкупом /продажни водачи на наемни глутници/, интелигенцията ни /лъснати примитивни/, генералите ни /паркетни политически лъвове/, професорите ни /титулувани партийни апаратчици/, както и всичко останало в тази страна е ФАЛШИВО.

Именно овластеното шофьорче на кокетния ни цар направи възможно осветяването на истинските лица на всички публични личности в държавата, включително и на журналисти, артисти, бизнесмени, олигарси, лицемерните други политици-клиентела, писатели, художници, дипломати, висши полицаи и прочее говеда, които се продадоха публично без много мисъл. И колко известни личности успяха да си запазят лицата? – Единици. Броят се на пръстите на двете ръце. Толкова. Тези титани, единиците, на които никога няма да видите имената в листи за кандидат депутати, нито ще ги видите на големи властнически позиции. Те знаят какво вършат, защо и кога истинската България ще има нужда от тях.

Сега, уви, все още не е времето! Тази наша страна винаги е имала здрави основи в историческото време, независимо от всичко останало. Тя е оцеляла именно заради онази шепа духовни колоси, които винаги пречупват времето малко преди да бъде пречупен гръбнака на уморената ни от продажници и предатели страна. България разбира всички, но нея я разбират единици!

Кой сега е цар? И кой е мъртво роден? Вече знаем. България ще премине и през този огън, но подпалвачите му ще изгорят в него. По върховен и неотменим закон.“

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4336

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече