„Отровното трио“ предава в реално време на предизборната си платформа „Мутри, вън“

0

Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, известни като „Отровното трио“ обявиха, че създават платформа за честни избори. Ето какво написаха до медиите: „Отровното трио и гражданите“ стартира платформата www.mutrivаn.com.

Всички трябва да бъдем пазители на изборните резултати, за да спрем измамите, манипулациите при броенето на бюлетините и опитите за купуване на гласове. Мутрите са във властта и точно те ще правят изборите. Достатъчни са 15 000 човека, разпределени в секциите в България, за да държим мутрите далеч от свещеното ни право на глас. Те са готови на всичко и ние трябва да изградим ЩИТ за честни избори!

Наблюдателите, които ще пазят резултата, трябва да следят изборния процес, преброяването на бюлетините, коректното вписване на резултатите в протоколите и след това да получат заверено копие от протокола на изборната секция. Всеки ще снима копието и ще го качи в специалното ни мобилно приложение „Дръж мутрите вън“.

Това е нашият преброителен щаб, за да обработим резултатите и да ги публикуваме в реално време. В рамките на мрежа за партньорство с други извънпарламентарни сили, ще разменяме и сравняваме резултатите. Вече има добра воля за това. Запишете се тук: www.mutrivan.com Ще поддържаме екип от юристи, които да консултират и помагат при изпращане на сигнали за нарушения.

Честността зависи от всеки един от нас! Всички ние пазим мутрите ВЪН и упражняваме граждански контрол. Тази битка е важна за всички, защото избраниците ще гласуват правилата, по които живеем, ще определят бюджета, съставен с нашите пари, ще избират правителство и ще контролират изпълнителната власт. Правото ни на свободен вот е залегнало в Конституцията. Стигнахме до там сами да пазим правата си и ще го направим заедно.

Източник: Actualno.com

Прегледана: 3308

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече