Придворните астролози на Борисов в действие: Алена го видя с аура и стабилен в политиката

0

Защо трябва Хекимян да бъде измъчван с това да интервюира Алена винаги в началото на годината, не ми е ясно. Питам не за друго, а защото съм скорпион. Вярно е, че водещият на сутрешния блок по дефиниция е човек с много голяма физическа и психическа издръжливост, универсален войник, който трябва да може да интервюира всичко, което мърда, но…Не е ли телевизията разделена на различни предавания, за да може човек да знае кога е тъпото предаване и да го избегне?

В този смисъл, когато Алена се появи в сутрешен блок, човек основателно недоволства – той усеща как са му шмугнали онова предаване, което е искал да избегне, в онова, което е искал да гледа.  Но, хайде, да оставим това. Алена каза друго възинтересно: „Астрологът трябва да е безпартиен, за да е безпристрастен“.

Кратка справка от прогнозите й през годините предлага на читателя следните заглавия:

„Не пръскайте отрова по Бойко, ще ви се върне…“

„Аурата на Борисов не допуска коронавируса…“

„Ясно е, че ГЕРБ ще спечели изборите…“

„Бойко Борисов се съветва с мен, кучето му ме хареса…“

„Датата, на която започнаха протестите, ги обрича на неуспех…“

Разбира се, фаворитът от тези изказванията, е за аурата на Борисов, която не допуска коронавируса. Не знам какво става с аурата 200 000 заразени по-късно, но знам, че принципно поне толкова са астрологично заразените, които действително биха могли да повярват на тези неща. И ако коронавирусът се множи с кашлица, подобни глупости се множат с телевизия.

Дали пък, след като 2020-та бе годината, в която преброявахме всичко, може да преброим хората, които не са спазвали определени мерки поради някаква астрологична заблуда? И след като ги преброим – дали пък астрологията ще поеме вина за това или внезапно ще се оттегли в безопасни абстракции? 

Продължаваме: миналата година Алена беше рекла, че стабилността на правителството е гарантирана от деня, в който Борисов е положил клетва – 4 май. Това е положението. Вие излишно сте са трепали по протестите.

Вместо да броите колко дни са минали, колко души са се събрали, ми вижте си датата, на която са започнали и просто се откажете. Ясно е:

Датата му на клетва на Борисов е стабилна, а датата, с която са започнали протестите нестабилна. Само си изгубихте времето под звездите на площада пред Министерски съвет – дет се вика, отговорът е бил високо над вас и ви се е присмивал пред цялото време.

Е, само ако Борисов се беше заклел на 5-ти май, а протестите бяха започнали на 1 юли, тогава щеше да е друго. Всъщност, щеше ли? Не мисля. Мисля, че ако астрологията ти идва множко, то е съвсем безобидно в сравнение с нейния политически авангард – лепкавата придворна астрология, която получава телевизионен ефир. Това не ви изглежда като чак такъв проблем ли? Може. Но аз – вече казах – съм скорпион. Отмъстителен човек. 

  Автор: Райко Байчев

Източник: Actualno.com

Прегледана: 4158

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече