Трансформацията на Екатерина Захариева – от отличничка от Соца до провокативна секси цветна мадама

0

Кога една жена претърпява подобни промени на психическото състояние – когато има замесен нов мъж

„Всяка жена е незадоволена. И най-вече сексуално„, гласи култовата реплика от класическия филм Дами канят на мама Надя. Тя е от Асеновград – недалеч от родния Пазарджик на вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева, чийто стилов психопортрет правим днес.

Преди да застане близо до Борисов – първо като министър на правосъдието във втората година на предишния му кабинет, тя беше чернокоса, с очила на отличничка от соца, доста невзрачна. После изведнъж разцъфна – изруся, оправи си прическата – първи признак за смяна на политиката към мъжете, започна да се облича прекомерно цветно, а напоследък – даже предизвикателно.

Кога една жена претърпява подобни промени на психическото състояние, изразявани винаги първо във външния й вид. Когато има замесен нов мъж, разбира се.

И докато олигарсите се надпреварват да ангажират съпруга й с проекти като „подпорната стена“ на Алепу, „къщичката за птички“, която си е баш хотел, или като небостъргача със странна форма на мястото, където беше централата на Мултигруп – разбирай ДПС, Екатерина претърпя своята модна трансформация – белег за душевна реформа.

Тя има таланта обаче, тази й промяна да избухва винаги не на място. Ту ще се яви с огромни цветя на полата и несъчетаема горна част на тоалета, ту ще обуе скъсен розов панталон сред колегите си – външни министри от ЕС, облечени елегантно към официално, ту – напоследък – ще навлезе в мания за ципове на деколтето.

Който не я забеляза със спортен джемпър в зеленикаво, декориран на гърдите с цип,  на срещата с македонския главен преговарящ за ЕС, няма как да я е отминал червената блуза, чийто цип вицето бе свалила едва ли не до пъпа си в Панорама. Оставете, че нито е подходящо за дипломат номер 1 на държава – член на ЕС и НАТО, ами не е и много прилично за дама на почтена възраст. Не закъсняха и чисто мъжките коментари тип „ама то няма какво да покаже“, което е още един риск на недотам надарените представителки на нежния пол, когато прекомерно акцентират на бюста си.

Даже да се изявяваше в заниманието, където се твърди, че наистина е добра и наистина е на място – да съчинява хороскопи – премиерски и експрезидентски, пак този точно имидж нямаше да й пасва. Всякаква мистика липсва – всичко е категорично ясно: няма никой вкъщи.

Източник: Slava.bg

Прегледана: 5703

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече