Елена Гунчева към Борисов: Ти си пътник, политически труп. Идва Коледа, Мутро! За теб!

0

Имам извратеният навик да се жертвам заради по-слабите духом и да навестявам страницата на Онуй, нещо като да сверявам температурата. А напоследък там е горещо – не от разтапящи се пред Светиня му недоуважени лелки от селата, а от коментари, които направо попиляват първия държавен и партиен главатар. А последният е видимо изнервен, подпухнал като селско пиянде и подплашен като подгонен заек.

От срещите си с народа /матриЯла, както ни нарича Онуй/ установих, че благословиите на майка и котка Му лелина са не по отношение на ковида, а по отношение на Онуй и безумните му простотии, наречени мерки. Из България е настъпило пълно мъртвило, хората тихичко псуват и се надяват да оцелеят. А той решил до 21 да си седят мерките. Нищо, че разумността им съответства в пълна степен на дебилщината и липсата на елементарен капацитет у правителството.

Онуй даже се превърна в пророк и заяви, че чакал трета вълна на вируса /дали от Козяк не са го уведомили за плана?/, и всичко щяло да затвори до март. Ще му се! Особено да се отменят изборите. Той дори не си прави илюзии при целият си нарцисизъм, че може отново да управлява. Иска само да се измъке жив и да си запази парите и свободата. Ама вече това започва да става задача с повишена трудност, да не кажем невъзможност. Защото в момента, в който падне, хиените и лешоядите около него първи ще се нахвърлят. И има шанса на политическо и лично оцеляване колкото оядено прасе около Коледа.

И трябва да осъзнае, че е пътник. Политически труп. И че възмездие ще има. Подчертавам – възмездие, а не съдебен процес. Защото за такова предателство и унищожение на българския народ, ще се наложи да плати много, ама много висока цена. И всичките му нощни шкафчета и чекмеджета няма да откупят участта му!

Идва Коледа, Мутро! За теб!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4398

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече