Николай Марков: Подготвят прочутия всезнайко ген. Мутафчийски за президент

1

Властта го наложи като образец за човек, лекар, административен апаратчик и всезнайко по всичкология

След като ни съобщиха тържествено, че най-търсеното име в нета за годината било на военният хирург и прочут гербер Мутафчийски, значи трябва вече да ни е ясно кой ще бъде следващият кандидат за президент на територията. Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика се прояви и с името на сегашния Главен прокурор, който сам се състезаваше със себе си в надпревара за големия златен трон.

И след като Мутафчийски е новородения младенец в лабораторни политически условия, образец за човек, лекар, административен апаратчик и всезнайко по всичкология, нека отворим една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие.

Първият починал от Коронавирус пациент у нас е през месец септември, миналата година! Много преди да да бъде набеден гр.Ухан за виновник, само защото един китаец изял някакъв прилеп и така станала работата с уникалната биотехнология. Да, ама няма нищо общо със случая и сами виждате, че изведнъж този китайски град потъна в медийно забвение при това напълно контролирано.

Пита се защо след като другарят Мутафчийски и подобни нему апаратчици са знаели, че неизвестен вирус присъства вече в България и причинява лоша смърт, не е имало реакция почти три месеца? Никаква.

Пита се още колко други хора умряха до месец декември м.г. от същият този вирус и всички дружно мълчаха, съгласувано с престъпното ни правителство? А до месец март тази година колко български граждани бяха погребани с подменена диагноза за смърт? Как се нарича това длъжностно поведение?

Последва глуповата политическа карантина и безгрижно лятно къпане в тотално и максимално развиваща се вирусна инфекция! Мълчанието на власт и лекари от НОЩ продължава в пълна сила, покрита с медийни полуистини. И изведнъж, о, чудо? България на първо място в света по смъртност от Ковид и видите ли, тези същите „герои“, които мълчаха цяла година и погребаха с бездействие и грешно действие хиляди невинни хора, ще ни спасявали отново и отново. На всичко отгоре, стигнаха до извода, че ние сме били виновни, защото не носим маски, каски и не спазваме неадекватните им решения?

Мога да продължа още дълго и все така конкретно, но ще спра до тук, а вие сами помислете какво ви казвам и защо. Засечете времето и събитията. Ако искате да живеете, обаче, достойно и да бъдат уважавани вашите граждански права – трябва да ги защитите. Досега, смятате, че мафията ще ви ги даде даром, само защото ви сапунисват, че сте европейци. Груба грешка!

Мафията е ламя, която се храни с хора! Докато умре.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4531
1 Коментар
  1. мем казва

    Във връзка с многократните епитети на НЯКОЙ ПИШЕЩИ и наричащи Президента Радев ..“зелен чорап“ ..отправям въпроса : „Какво ще кажете за зелените чорапи на ген.Мутафчийски“ ?!?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече