„Отровното трио“: Властта тича след проблемите и обслужва олигарсите! Не искаме такава власт!

0

Адв. Хаджигенов отбеляза, че Триото е било в над 20 града до момента, като посочи, че по места се наблюдава феодална организация

”Това е власт, която тича след проблемите. Ние не искаме такава власт. Има начин демокрацията да върви в естествените релси на цивилизованата общност на ЕС, към която принадлежим”. Това коментираха от ”Отровното трио”.

Искаме властта да се върне при гражданите, а не при олигарсите. Това заяви във Facebook живо включване Арман Бабикян – един от  „Отровното трио“.

Формацията инициира дискусия с въпроси и отговори на граждани в социалната мрежа, като обясни, че събитието няма да е единствено по рода си.

На въпрос, ако адвокат Николай Хаджигенов е главен прокурор днес, как ще се държи, той каза, че би направил така, че да върне прокуратурата на мястото ѝ: да следи зад законността. „Не е работа на главния прокурор да се бори с битовата престъпност. Работата на сегашния главен прокурор е да пази властта“, счита Хаджигенов.

Проф. Велислав Минеков посочи, че в България може да се живее добре, но за тази цел хората трябва да го пожелаят. „България винаги има шанс да се управлява от дойстойни професионалисти“, уточни Минеков.

Адв. Хаджигенов отбеляза, че Триото е било в над 20 града до момента, като посочи, че по места се наблюдава феодална организация. „Хората обаче разбраха, че могат да бъдат свободни“. ОТ своя страна проф. Минеков посочи, че по места се вижда „упадък на управляващата мафия“. Бабикян посочи, че във всяко населено място се изпращат полицаи, които да пазят техните срещи.

Адвокат Хаджигенов заяви, че не би защитавал дори в справедлив съдебен процес премиерът Бойко Борисов. Арман Бабикян посочи от своя страна, че Триото няма да успее да спре „на 100% корпоративния и купения вот“ при парламентарните избори. „Убеден съм, че цялото усилие на властта отново да си купи служебно победата ще се провали“, коментира още PR експертът.

От Триото още веднъж подчертаха, че протестите не са прекъснати, просто е променен форматът им. Арман Бабикян обяви, че този петък ще се проведе демонстрация пред Министерски съвет, която ще протече под формата на украсяване на елха с пожелания към премиера Борисов.

Източник: Frognews.bg

Прегледана: 3073

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече