Адвокат Елена Гунчева: Омръзна ми да гледам мръсни и кални прасета в бели костюми. Аз не съм дебил!

0

Често се усъмнявам, че нещо не е наред с мен. Пускам телевизора – там разни тъмни балкански субекти, с вратлета на селски бичета и погледи, интелигентни като на пуйчета, с ризи, които едва обхващат елегантната снага, от която и див глиган би се засрамил, ме убеждават, че са честни бизнесмени и ей ся ще влязат в политиката да ни оправят. Един по един и след това целокупно всички.

С тези думи зпочва коментара си адвокат Елена Гунчева в личния си профил въпв Фейсбук по повод насаждането на мнението, че видите ли Борисов е невинен, останалите го чернят.

И гледам съответният журналиститут как мазно им задава удобни въпроси и се питам – бе, тяхната майка, мен на какво се опитват да ме направят?!? Упорито се опитват да ме убедят, че калното и мазно прасе в телевизора е цялото в бяло и става да ме управлява. Ми не става! Не става и няма и да стане! Единствено ще окаля всичко наоколо и ще направи държавата още по-голяма кочина.

Странно е колко често муцуните, показвани ни като стари и нови политици, ми напомнят картинките в труда на Чезаре Ломброзо /кой разбрал – разбрал!/. И никакво образование и обучение не могат да скрият престъпните наклонности, скудоумието и липсата на елементарно първоначално възпитание и морал.

На мен ми омръзна да гледам мръсни и кални прасета в бели костюми. Аз не съм дебил. И никога няма да ги приема. Защото прасето си е прасе. И винаги за него идва Коледа!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук

Прегледана: 6342

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече