Николай Марков: Борисов, точно ти си причината за това насипно състояние на държавата и децата ни

0

Другарю Борисов, когато ти още беше блед ремсист – комунист и заклет враг на демокрацията, децата учеха в чисти, топли и красиви училища, в които имаше лекарски и зъболекарски кабинети със съответните висококвалифицирани, за времето си, медицински специалисти в тях.

С тези думи се обърна от личния си профил във Фейсбук експертът по национална сигурност Николай Марков.

Учителската професия беше уважавана и оценявана по достойнство.

Профилактиката на здравето на децата работеше като швейцарски часовник. Имаше огромна професионална отговорност, както и зимни и летни ученически лагери, където децата се социализираха, спортуваха и водеха здравословен начин на живот. Хранеха се в ученически столове с топла и питателна храна, приготвена с напълно екологични продукти. Образованието беше на много високо ниво, децата и родителите им бяха здрави хора – както физически, така и психически. Държавата България се грижеше за тях и те усещаха тази грижа и внимание. Всички мечтаеха по свой уникален начин. Четяха книги, при това направени от истинска хартия и се извиваха опашки пред книжарниците – местата на които се продаваха книги, ако ти все още не знаеш това място.

Днес учат в землянки, другарю Борисов, не тогава! И точно ти си причината за това насипно състояние на държавата и децата ни.

Автор: Николай Марков

Прегледана: 5623

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече