Мартин Димитров: В действията на ГЕРБ има изключително перверзна, но желязна логика при раздаването на пари

0

В действията на “ГЕРБ” има изключително перверзна, но желязна логика. С раздаване на пари, “писане на конституция”, абсолютно фалшиви обещания за “рестарт” и още какви ли не трикчета, те удържаха властта до този момент. Това пише Мартин Димитров в своя фейсбук профил.

Ето още от мнението му:

„А това е момент, в който предсрочни избори просто вече няма как да се случат. Това е момент и на пълен хаос, разпадаща се здравна система и умиращи хора: това са ужасяващите странични ефекти от оставането на “ГЕРБ” на власт през последните месеци.

“ГЕРБ” никога не са били партия на мисълта, по-скоро ги възприемаме като партия на усвояването. “ГЕРБ” са и същински агенти на хаоса, защото и с напълно невъоръжено око се вижда, че всеки месец, в който Борисов и приятели запазват властта си, хаоса и социалното напрежение се увеличават.

За разлика от здравната система, пропагандата използва отминалите месеци, за да подготви населението — над 800 хиляди вярват, че чрез ваксините ще бъдем чипирани.

Не съм чул здравен министър, член на НОЩ, премиер или което и да е официално лице да е опровергало тази информация. Може би това е сладкото отмъщение на правителството към Бил Гейтс след като “Майкрософт” избра да инвестира в Гърция. Или пък това е поредната “голяма новина” от последните месеци, която допринася за тоталното объркване на хората, ескалира страховете им и така отваря поле за още по-голям хаос.

Това време, целият този ужас, който ни се случва, дават възможност на Борисов от наш копач да се яви като наш спасител. Защото, чисто технологично ще бъде достигнат пик, после нещата ще тръгнат към успокояване. Може да има и ваксина, която той ще представи така, сякаш лично е изобретил, лично е платил и лично ни я забива с 200. Това ще му даде възможност да обърне гласове сред тези, които не вярват в чипирането. А до тогава ще раздава пари, за да замазва очи.

Та, така това правителство използва последните месеци. Използва ги по начин, който да ни доведе точно до тук.“

Автор: Мартин Димитров

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4112

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече