Безбаротен DJ към Борисов: Кой ще ми плаща режийните тази зима?

0

От март месец насам съм безработен, както повечето колеги DJ-и. Както повечето актьори, музиканти, хора на изкуството и не само! Имам няколко въпроса, чиито отговори така или иначе имам за себе си, но никой от МАФИЯТА, която ни управлява, няма да ни даде…

Това пише Мирослав Маринов в Афера.бг:

„Защо например блокировката не важи за банките и бързите кредитни институции??? Защо ще затварят МОЛ-ове, но хранителните вериги – не? В тях не влизат хора ли? Защо не затворят чуждите хранителни вериги и по този начин не помогнат на малките семейни магазинчета, на родните тържища и търговци? Защото са се нагушили с едни комисионни и оборота от пазаруването ни, вместо да отиват в държавната хазна, изчезва в чужбина?

Защо не направят електричеството, водата, интернета, телефоните, дотирани и напълно безплатни за следващите четири месеца, които „умуват“, след като ни отнемат правото на труд?

Кой ще ни плаща режийните тази зима? И не на последно място, защо Бойко не си завре джипката отзад, ама в нея да натовари и „новата коса“ на министъра на Здравеунищожението и да си поемат по пътя след многомесечните протести?

Аз съм свободен човек, ако не в друго, то поне в избора кога и как да умра (ако реша, че искам да е от ковид, работейки в ресторант, бар или дискотека)… Та, както се казваше в онзи виц – „питам аз и отговор не искам“…“

Източник: Афера.бг

Прегледана: 4462

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече