Николай Марков: Ако Борисов смята, че унизен народ се храни с думи и идеологии – да очаква неканени гости вкъщи

0

„Добър знак дадохме към корумпираните европейски и наши бюрократи, че протеста преминава от количествено в качествено /по-добро/ измерение. Няма значение броя на арестуваните и прочее, нито правителствените опити за маргинализация. Имаме цел и я преследваме с волята на аристократично ловно куче!“

Това пише в личния си фейсбук профил Николай Марков, ето още от неговия пост:

„Престъпната власт има единствена цел – да бъде задържана чрез безнаказани и стимулирани престъпления извършени от подбрани държавни органи.

Отговорът е един – изпращане на телеграма с най-правилния текст. Защото адекватния отговор на комунизма с човешко лице у нас е комунизъм с нечовешко лице. Него поне сме го практикували и познаваме. Кой както може така да го разбира, но с подпиране на главата и вдигнати към небето ръце няма да стане, другари.

Следи, записвай и действай както можеш, презрени другарю Борисов, защото и ние правим същото. В крайна сметка, който оцелее – война като на война.

Снимка: Е-вестник

Гладът и унизителна бедност вече чукат във всеки български, ограбен от вас Боросов дом и този глад ще свърши чудеса – предстои бунтът на гладните. Както винаги е било! А който смята, че унизен народ се храни с думи и идеологии – да очаква неканени гости вкъщи. Това е…, засега.

Незабавни присъди за овластените – добър изход.“

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 3654

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече