Мартин Димитров: Очевидно д-р Дариткова предпочита да остане плазмодий

0

Публичните изяви на д-р Даниела Дариткова са демонстрация на пълния упадък, завладял тази власт. Дариткова призна пред БТВ, че не са се справили, а и че практически нищо не са направили за въвеждането на единна здравна информационна система. Като класическо ”острие” на късния, обърнат изцяло към усвояването, фалшивото православие и още по-фалшивия патриотизъм ”ГЕРБ”, д-р Дариткова вероятно си мисли, че признаването на вина задължително води до прошка.

Не. Точно д-р Дариткова, заедно с другото „острие“ Десислава Атанасова са съучастници в продължила прекалено много години небрежност, в резултат на която хора умират пред болниците. Ужасяващо е, че лекар, на всичкото отгоре педиатър, е деградирал до такава степен, че години наред да не направи нищо относно единната система в здравеопазването.


Всъщност, точно това е „ГЕРБ“. Дори някога и някъде, в някакъв предишен живот да си бил относително свестен и читав човек (това е животът ти преди да те срещне Цветан Цветанов и да те представи на Борисов), неминуемо в следващите години се превръщаш в ръкопляскащ на лидера паразит, от който няма никакъв смисъл.


Последната фаза е тази, в която сме в момента – дългогодишното бездействие започва да струва човешки животи.


Факт е, че в +“ГЕРБ“ са останали само хора, напълно лишени от достойнство и чест. Ако имаше поне капчица, д-р Дариткова щеше да подаде оставка и да се скрие дълбоко в някаква гора над Смолян, което е нейният избирателен район. И да заживее като онзи от „Дяволското гърло“, дето гледаше коне в планината.


Очевидно д-р Дариткова предпочита да остане плазмодий. Което, разбира се, е неин личен избор.


Наш избор е да не допускаме повече плазмодии, които си мислят, че признаването на бездействие е равно на изкуплението на вина.

Автор: Мартин Димитров

Източник: Фейсбук

Прегледана: 5212

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече