Николай Милчев към Захариева: По-полека, външна хубавице! Гледай си цветните дрешки и остави непраните кървави кошули

0

Външната ни министърка Екатерина Захариева е дала интервю за това, че ще спрем Северна Македония за Европейския съюз. Твърда като парче стомана, Захариева, която иначе си е говорещ пластилин, се зъби на вардарските ни братя. Колко престорен политически гняв и пиар има в словата ѝ. Колко закъснели заплахи за пред хората и за пред началниците в Берлин и Брюксел.

Това коментира българският поет и общественик Николой Милчев, цитиран от Frognews.bg.

Снимка: Frognews.bg

Македонците вървели по път, начертан от Тито и Сталин, та затова не били за Европейския съюз – клевети министърката роднините.

По-полека, външна хубавице! По-внимателно с имената, защото както си го подкарала, ще опердасаш и Александър Македонски, и коня му Буцефал също.

Нека да е ясно – всичко, което ние правим сега, е за да се дуем и перчим и защото идват избори, а ГЕРБ и ВМРО са го закъсали яко.

Сигурен съм обаче, че като приказва тези стоманени изречения, Захариева не само не помага на делото, наречено Македония, ами направо лисва бензин в огъня на омразата към България.

Така са я оплескали и нашите софийски политици, и скопските политичари, че Господ да ни е на помощ. Господ да е на помощ и на Македония, и на България. После да му мисли Европейският съюз.

А Захариева да си гледа цветните дрешки и да остави непраните кървави кошули на други.

Автор: Николай Милчев

Източник: Frognews.bg

Прегледана: 5806

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече