Николай Марков: Страшното е, че и лекари запяха в хора на престъпното ни управление

0

До миналата седмица всичко беше наред – чуваха се различни мнения на неексперти, професионални становища от експерти, даваше се думата на гражданите, които за пореден път трябва да понесат и платят тежката цена от дългогодишното методично ограбване на държавата. Когато се чуват различни неща, означава, че сме здрави – поне за мен е така! От началото на тази седмица вече не е така.

Така започва обществено-политическият коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков в личния му профил във Фейсбук.

Според него, популярни лекари от публичното пространство, които доскоро имаха различни становища по ковид кризата и начините за преодоляването й, неочаквано за мен запяха в хора на престъпното ни управление.

„Нещо повече, всички твърдят в общ тон, че кризата е под контрол и действията на мафиотското ни правителство са правилни. Това освен, че ме обижда като наблюдател, но и силно ме притеснява. Вярвам, че там където всички са едно мнение, означава само едно – всички грешат! Тази политико-медицинска световна каша ще отмине съвсем скоро, но тя ме научи да виждам и разпознавам безпогрешно невидими досега хоризонти.

Научи ме, че повечето от така наречените „експерти“ са алчни и деморализирани същества, умело скрити зад алтруистични култови каузи. Всеки от този вид иска две неща – власт и много пари! Само защото е закичил карамфил зад ухото и е забил перо в задника си, представителите на този обществен вид смятат, че имат право да злоупотребяват с всеки личен или обществен страх срещу много милиони в тайни банкови сметки. Аз зная какво е бъдещето на тези хора, но трябва да мине време и те да разберат какъв вятър ще повее в техните платна.

Лъжата и лицемерието, злоупотребата и подлостта, макар и професионални, не са достойнства, а грехове. Днес ще излъжеш и измамиш, утре ще паднеш и ще бъдеш презрян завинаги и безвъзвратно. Това е неизбежно.

Източник: Фейсбук

Прегледана: 3338

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече