Кирил Добрев, БСП: Изпратил съм двама председатели на партията, ще изпратя и трети

0

”Аз съм ги посрещнал всички на ”Позитано” 20 и ще ги изпратя. Изпратил съм двама такива председатели, ще изпратя и трети”. „Хората ще преценят дали Нинова става за премиер. В политиката качеството, което не девалвира е предвидимостта. Това заяви бившият заместник на Корнелия Нинова, като отхвърли обвиненията, че бил човек на ГЕРБ и че външен враг иска да превземе партията.

Аз никога не съм обичал Корнелия Нинова. Аз съм обичал БСП. Преди 4 години, Корнелия беше най-подходящият човек$, призна Добрев пред Нова телевизия.


Редовият социалист посочи като проблем липсата на Сергей Станишев в Изпълнителното бюро и Националния съвет на БСП.


Аз моята част от уравнението си я реших, останах с другарите. Тя остана с Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Румен Овчаров, Бриго Аспарухов„, коментира промените в БСП след избора на Корнелия Нинова за шеф на социалистите.

Хората ще преценят дали Нинова става за премиер, коментира още Добрев

БСП сега може да спечели изборите. Освен това левицата трябва да подкрепи Румен Радев за втори мандат. „БСП-арите го обичат истински, косъм не дават да падне от главата му”, каза Добрев.


По думите на Добрев досега на БСП все нещо малко не е достигало, за да спечели изборите. Днес обаче ситуацията е коренно различна. „Днес ГЕРБ е в насипно състояние. Новият екип няма шанс да не се справи със ситуацията. Ние сме се били със силен ГЕРБ, с машина”, коментира Добрев.


Според Добрев естествен партньор на БСП би могла да бъде Мая Манолова. „Ако зависеше от мен, нямаше да направя коалиция с ДПС. Оттам нататък всички коалиции са възможни”, заяви Добрев.


Добрев разкри, че след изборите за председател на БСП, вече има повече време да обърне внимание на децата си, които били пораснали, а той го пропуснал покрай политиката.

Източник: Frognews.bg

Прегледана: 3071

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече