Адв. Михаил Екимджиев: Управляващите ни смятат за дебили, които ще приемат всяка тяхна пропаганда

0

Вижда се управляващи толкова могат. Те не смятат за необходимо да ни лъжат по умело. Смятат ни за дебили, които ще приемат всяка тяхна пропаганда. Точна тази арогантност и подценяване допълнително трупа отвращение. Това каза адвокат Михаил Екимджиев в коментар за начина по който управляващите са представили информацията за същността и съдържанието, както на кредитния рейтинг на Moody`s, така и на доклада на Европейската комисия и резолюцията приета от Европарламента. В предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по телевизия Евроком той изказа възмущение от начина по който се изкривяват фактите.

Категорично, от известно време, след началото на протестите, сме свидетели на пропаганда от гьобелсов тип. Не малко битки и сражения са печелени от дезинформация и контраинформация. Имаме заливане от фалшиви новини, но не по типичния завоалиран начин, а директно сме заливани с неверни факти и то проверими факти.“, каза още адв. Екимджиев.

Те дори не се опитват да ни приластят, с похвати, каквито се използват в рекламата например, а директно ни изнасилват с идиотски факти„, посочи още той.

Като пример посочи твърдението, че няма нищо за македонско малцинство в доклада на ЕК, но пък там ясно е написано, че част от върховенството на закона е да бъдат изпълнявани решенията на Европейския съд за правата на човека. Именно такова решение има, което е свързано с ОМО „Илинден“ и страната ни трябва да изпълни.

По думите му хората са били излъгани по един подъл начин и за съдържанието на Истанбулската конвенция, защото тази конвенция е насочена към защита от насилие над жените и децата, които в България в голяма степен са малтретирани, а това се приема от мнозина като наша отличителна черта и важна част от народопсихологията ни.

Източник: Frognews.bg

Прегледана: 3334

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече