Борисов с едни и същи дрехи от септември насам – пуска записи или се крие като партизанин?

1

На видеоматериалите, които пуска премиерът Борисов на страницата си във Фейсбук и които телевизиите охотно разпространяват, се вижда, че той е с едни същи дрехи на 4 октомври, на 10 октомври и на 13 октомври 

На всички видеоматериали на страницата, Борисов е с една и съща синя дънкова риза и сини дънки, установява E-vestnik. И на 28 септември е със същия панталон, но с фланелка. И през последните 15 дни се появява с едно и също жълтото яке

Остава съмнение дали българският премиер не пуска в продължение на две седмици записи, направени предварително в един или два дни.

Или освен неизменния червен конец на ръката му, от суеверие ходи и с едни и същи дрехи и се крие на неизвестно място в България.

Очевидно вече не пуска никоя „прекрасна госпожа“ в покоите си, която може да го посъветва какво да облече. Или аскетът Борисов (както сам се определи) си е накупил едни и същи сини ризи и панталони и ги носи като униформа.

Дори ако един ден премиерът по някакви причини избяга в чужбина, у нас може да не разберем, ако на страницата му продължават да излизат видеоматериали, и телевизиите продължават да ги излъчват.Тази севернокоерйска практика вождът на държавата да се показва от някакви обекти отпреди дни и седмици, или от неизвестни места, може само да поражда слухове къде е премиерът. И защо не се появява пред медиите, а публикува материали на фейсбук-страницата си?

Борисов в Родопите на неизвестно място, с финансовия министър и зам.-министъра на строителството и регионалното развитие. Снимка: от видео на страницата на Борисов във Фейсбук.

В Русия Путин пуска по подобен начин видеоматериали от негови срещи, снимани неясно кога. Там на жаргон ги наричат „консерви“. Само че Путин е един от глобалните лидери, строго пазен в страна с вътрешни конфликти и тероризъм, има някакво оправдание да се показва така от „консерва“. Докато българския премиер най-много да отнесе яйца и домати от протестиращи, ако се яви в „Панорама“, примерно.

Синята дънкова униформа на премиера напомня приказката „Новите дрехи на царя“. Царят е гол. Не се ли вижда?

Борисов в Родопите на път между с. Белица и с. Загражден, на 10 октомври, се снима с работници. Снимка: от страницата на Борисов във Фейсбук.

Борисов на живо край Ботевград, 13 октомври около 13 часа. Снимка: от видео на страницата на Борисов във Фейсбук

Борисов на живо от Ботевград, разговаря с кмета, 13 октомври около 13 часа. Снимка: от видео на страницата на Борисов във Фейсбук

Прегледана: 4741
1 Коментар
  1. Креатив казва

    Как да изберете дънки според фигурата си – https://creative-bg.net/blog/post/kak-da-izberem-dunki-spored-figurata

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече