Бойко Борисов – нещо като Бай Тошо на ЕС

0

Дебат ли бе да го опишеш? Не. Затова, само с тиренца. – Все пак, въпреки всичко, ЕС леко обръща палачинката. Тия са бавни там. Тия бавно обръщат палачинка. Тия там не са като Сачева, дето за нула време обръща палачинка. И не забравяйте, че кога Баце си е развявал тумбака по Брюксел, половината от тия още не са си били взели матурите. Бойко Борисов е нещо като Бай Тошо на ЕС – от адски много време козирува там. Така коментира проведеното изслушване за България пред ЕП вчера пиар експертът Мартин Димитров в личния си профил във Фейсбук.

Снимка: Frognews.bg

– Тоя дебат можеше да го води и Валери Божинов.
– Ако искаш да си равноправен партньор с някого, не очаквай той да ти бъде и майка.


Вярвам, че страната ни навлиза в етап на здравословно преосмисляне на позицията си в ЕС. И от „хулиганчето от периферията“ трябва да се превърнем в „пича от Балканите“. „Аполо от Болкан“, както беше написал преди много години Нойзи за един босненски модел, който беше сред най-известните мъжки модели в света. Това е от времето, когато Нойзи още си беше Нойзи, а не сянка на Нойзи.


Ако искате да станете значим европейски политик, научете следните словосъчетания: „проявявам загриженост“, „нарастваща тревога“, „следя внимателно“, „ценностите на Съюза“, „принципна политика“.


Това е абсолютно достатъчно, за да си докарвате по едни десетина хиляди евра, да си живеете супер и чат-пат да чукате проститутки в Брюксел – сърцето на Европа, дето се вика.


– Манфред Вебер най-вероятно си докарва повече от десетина хиляди евра.
– Трябва на първо място да се справим сами.


Така че, не се отпускайте, ей.
#Оставка за мутрите, а на вас – лека нощ.

Автор: Мартин Димитров, пиар експерт

Източник: Facebook

Прегледана: 3849

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече