СРАМ: За честта и простотията на управляващите в България (ВИДЕО)

0


Простотията и неграмотността са превзели върховете на държавата. Посредствените така удобно са се настанили там, че вече не разбират колко срамно се държат. И даже се обиждат от възмутените реакции на глупостта им. Уловени от камери и микрофони, те започват да измислят нелепи оправдания за недостойното си държание, информира „СЕГА“ в интересно подбрано видео.

Заемащата най-високия пост в парламентарната република оправдава просташките си реплики с факта, че е на партийна сбирка в почивен ден. И се държи като председател не на Народното събрание, а на Партийния дом. Подкрепата за Цвета Караянчева дойде от… известния с обидните си реплики неин заместник. За капак на всичко, Цвета Караянчева се обиди на журналисти, които я сравняват с други председатели на Парламента. 

Но на Цвета Караянчева не й стана обидно като жена и политик от репликите на премиера. Според управляващите, в почивните дни и извън институциите могат да забравят на какъв пост са и да говорят, както намерят за добре.

Но и от пленарната зала извадката не е повод за гордост.

А и на партийни сбирки се чуват не само просташки изрази, а и истини, които нареждат пъзела на управлението в България.

А непремерените обидни реплики впечатляват и извън България, колкото и премиерският антураж да се опитва да ги изкара просто като „особен изказ“.

Прегледана: 4301

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече