Мартин Димитров: Борисов си купува ръкоплясканията, а виковете оставка са от сърце

0

Това, което г-н Бойко Борисов злонамерено, системно и целенасочено прави, е хората да нямат значение. Никакво значение нямат хората, които го посрещат с овации при обиколките му из страната. Те са просто декор на егото му, нищо повече“. Така започва коментара си Мартин Димитров от личния си профил във Фейсбук по повод поведението на властта в страната.

Никакво значение нямат и хората, които крещят #оставка под прозорците на празния му кабинет. Те са просто декор пред институция, която той напълно обезличи.
Бойко Борисов не просто е пречка, той вече е огромен проблем за нацията ни. Защото неговите единствени усилия са да ни раздели на две мразещи се тълпи.


Това му поведение го прави много по-тъмен, много по-зъл и много по-черен не само от Орешарски, ами от всички министър-председатели, които тази страна е имала в последните 30 години.


В нормалните общества всеки един глас има значение. Всеки един. И Борисов няма никакво право да неглижира гласовете на тези, които искат оставката му, за сметка на ръкоплясканията.


И нека не забравяме, че тези овации са платени. С по 50 лева допълнително на месец. Навсякъде, където отиде, пита хората получили ли са си 50-те лева.


Този си купува ръкоплясканията. А виковете оставка, те са от сърце.


Сигурен съм, че Борисов ще бъде изчегъртан от историята така, както изчегъртаха Ланс Армстронг от колоезденето. Ще остане като някакво тъмно петно в миналото, и нищо повече.

Автор: Мартин Димитров

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4838

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече