Румен Радев разкри ще прави ли партия. Поздрави Нинова и оплю Борисов

0

„Министър-председателят превръща седем милиона българи в заложници на своята параноя“, каза в Карнобат държавният глава Румен Радев.

Той заяви, че „делириумът на премиера буди все по-голяма тревога“. На въпрос дали усеща по-голяма подкрепа от БСП президентът отговори, че не коментира делата от кухнята на партии. Ала веднага поясни, че ще използва случая да поздрави Корнелия Нинова за убедителната изборна победа, която само потвърждава нейната последователност и непримиримост да работи така, че БСП да се гради като силна опозиция.

Той не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя всяка партия или движение, чийто приоритет е българският народ, а не партийният интерес, пише dnes.dir.bg.

Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям„, заяви Радев.

Държавният глава бе в Карнобат по повод празника на града. Той се включи в литийно шествие от храма „Св. Йоан Богослов“ до площада „Трети март“, където започна празнична програма.

Източник: „Марица“

Прегледана: 3923

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече