Евгений Дайнов: От години слушам екзотични теории за почтени хора от ГЕРБ. Къде са?

0

От години с недоумение слушам екзотични теории, че в ГЕРБ имало и почтени хора. Ако имаше, днес-утре е моментът да се заявят. Засега – нито един. Един няма. Никакъв.

Характеристика на почтените хора е, че не им е комфортно в непочтени ситуации и те заявяват това, по-скоро рано, отколкото късно„, написа социологът Евгени Дайнов в публикация в социалните мрежи.

Няма, драги, почтени хора в ГЕРБ. Почтеността не е частно събитие, не може да бъде скривана в кухнята. Тя е публично събитие – ако я има, вижда се. Някой да я вижда сред членовете и активистите на ГЕРБ?„, допълни той.

Публикацията му повлече вълна от коментари във Фейсбук. Ето и част от тях:

  • Ivelin AtanasowКакво са се очаква от хора ,който са готови да продадат и ма ките си само да са на власт , да лапат пари и пишки и да избиват комплекси!!@ Никакъв морал!!@ Мекотели безгръбначни!!@@2
  • Mladen PopovСпомням си един кандидатстудентски бисер: „500 години българският народ грижливо криел своя свободолюбив дух.“ Та така и с почтеността на някои хора.
  • Marieta Mileva ChoniДонякъде ги оправдавам, след като си бил на софрата, още по-неморално е да напуснеш в такъв момент
  • Snejina KalendjievaДаже и сред членовете и активистите няма почтени?! Много крайно изказване и абсолютно не мога да се съглася с него. Така нищо няма да постигнем.

Прегледана: 5179

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече