Валери Жаблянов с удар под кръста: Нинова е огледален образ на Борисов

0

Интересни сравнения направи Валери Жаблянов, кандидат за лидер на БСП. Изборите в столетницата са на 12 септември, като на финалната права останаха 5 мераклии, като с най-много номинации са Корнелия Нинова и Кирил Добрев.

„БСП изостава в политическо отношение след управляващата партия ГЕРБ, дори след видимите грандиозни неуспехи на това управление, защото е неубедителна и голяма част от гражданите възприемат нашата партия като част от статуквото. Възприемат БСП като продължението на ГЕРБ.

Възприемат стила на лидерката на БСП Корнелия Нинова като огледален образ на стила на Бойко Борисов. И до голяма степен това може да намери и своите реални основания“. Това каза пред БНР депутатът от „БСП за България“ Валери Жаблянов, един от кандидатите за лидер на социалистическата партия. 

Снимка: offnews.bg

По думите му, когато хората търсят алтернатива, няма да се спрат на същото: „Алтернативата трябва да предлага различни решения. Очевидно е, че засега общественото мнение не разпознава БСП като алтернатива на ГЕРБ“.

Нито един орган на партията не е направил оценка за управлението на председателя за последните 4 години. Нинова иска доверието на социалистите, без да е направила дори самата отчет за управлението си„.

Според Жаблянов Корнелия Нинова не е успяла да постигне диалог с хората в партията и най-вече с младите поколения.

Прегледана: 4733

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече