Скандал с новата кетъринг фирма на Шейново! Дават на родилките филийка хляб

0

Измама и пореден скандал беляза „Шейново“, след като родилка засне какво получава за закуска. А именно – филийка с парченце сирене с размера на един пръст.

Оказва се, че новата кетъринг фирма, с която работи болницата, предоставя крайно обидни и унизителни услуги. А от това най-много страдат бременните и родилките, настанени в заведението. Жените имат нужда от обилна и здравословна храна, за да се възстановят по-бързо. Да не говорим, че повечето от тях кърмят!

Проста сметка показва, че въпросната закуска от филийка със сирене възлиза на пазарната цена от смешните 0.5 стотинки за пациент.

Според непотвърдена информация, новата фирма, обслужваща „Шейново“, е небезизвестната „Мастър Пик“, за която преди време имаше съмнение за конфликт на интереси. Тя е от големите играчи в бранша, обслужват повечето училища, болници и детски градини.

„Заедно с още една фирма – „Троян онлайн комерс – Дарин Георгиев“, редовно играят театър по търговете, давайки почти равни оферти. Съпругата на шефа на „Троян онлайн комерс – Дарин Георгиев“ пък е управител на „Мастър Пик. Общо взето връзките на „Мастър Пик“ са оплетени като свински черва“, коментира пред Alarma.net източник, пожелал анонимност.

Проблемът е и в самото болнично заведение, което не е обърнало внимание на оскъдното количество храна или нарочно си затваря очите. За сравнение – предишната фирма, с която „Шейново“ са работили – LCS кетъринг, са предлагали далеч по-голямо разнообразие и обилно меню.

Ирина Костова

Нещо повече! Според вътрешен човек от екипа на „Шейново“ диетоложката на болницата Ирина Костова мами с грамажите. Тя умишлено настройвала везната да отчита по-малки количества, като излишъкът си заделя за лични нужди, твърдят наши източници.

Защо й е да го прави?  Ако везната „лъже“ с по 60 г телешко на порцион, от 80 порции остава близо половин килограм месо, което някой си прибира за вкъщи. А в същото време бременните и родилките гладуват!

Прегледана: 8459

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече