Николай Марков го каза: Не вярвам в институциите на престъпната държава!

0

Ако нещо прилича на милиционер, държи се като милиционер и мисли като милиционер, най-вероятно е милиционер! Това бихте чули далеч от тази страна.

Но, не сте далеч, а сте тук и сега. И когато за министър на вътрешните работи се поставя дребен на ръст човек, имайте предвид, че в главата си той носи големи планове. И никак случайно не е подбран точно такъв вид „плановик“, който живее за деня, в който ще се хване за косата и сам ще се вдигне до небесата. Кадровиците на задкулисието нямат грешка при избора си в развитието на подобни на днешните политически кризи! И не само.

Спокойно, има и добра новина и тя е, че имаме верни и проверени хора навсякъде. Те знаят кога и какво трябва да свършат, за да се получи конкретен резултат. Освен всичко, са в дълбока конспирация чак до чаршафите на престъпната ни власт и знаят, че търпението в ловния процес е най-силното оръжие. С такива хора се преплуват безопасно океани и се завладяват с лекота чужди планети. До тук спирам.

Няма значение какво ще предприеме корумпираната власт срещу крепостта „Орлово гнездо“. Нито какво ще се случи. Тази власт все още не знае къде се строят здравите крепости, кой и как ги охранява и защо са там. И няма шанс да разбере, защото освен видимите крепости има и невидими, до които милиционерите, охранители на престъпници, никога не могат да стигнат. Нямат шанс дори да се докоснат до тях, нежели да ги разрушат. Пътеките са тесни и стръмни, а опасностите – непредвидими. Там се пази знанието!

Орлов мост не може да падне, защото тази крепост на демокрацията беше издигната от самите милиционери, вече политици и олигарси. Там може да се случи всичко друго, но не и да падне, защото политическата глупост ще я издига всеки път, когато я събори. И това няма да спре!

Не вярвам в институциите на престъпната държава!

В нито една от тях. От там мирише на мухъл,посредственост и отчаяние. Вони на уплашени порове, които търсят изход, за да не бъдат изгорени, но такъв вече няма. Тези гнусни паразити ще направят очакваната от всички разумни граждани грешка и тогава ще настъпи техният край и вечен покой. Първият партиен и държавен ръководител не отдавна ни припомни, че който нож вади, от нож умира. И беше прав. Но дойде време, сам да извади ножа.

Извади го, безсрамно човече! И приеми последствията.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 4767

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече