Христо Иванов обясни: Зад „стабилността“ на ГЕРБ има пихтия от страх, зависимости и корупция

0

Христо Иванов коментира обявеното за днес национално мероприятие“ на ГЕРБ в София. В поредно видео, излъчвано на живо днес в страницата на „Демократична България“ във Фейсбук, съпредседателят на коалицията Христо Иванов коментира обявеното за утре национално мероприятие“ на ГЕРБ в София, както и строителството на газопровода „Балкански поток“, който той иронично нарича „Руски поток“.

Днес по обяд се очаква в „София тех парк“ да се събрат около 4000 партийци от цялата страна, които да се срещнат с лидера Бойко Борисов. На събитието ще присъстват и цялото партийно ръководство, депутатите и евродепутатите от ГЕРБ, както и представителите на местната власт.

Активът на партията, представители на различни общини, ще бъдат събрани, за да бъдат фон на Борисов, който ще се опита може би за последен път да излъчи сигурност, онази стабилност…, каза Иванов. Ще мрънка, може би ще се хвали, ще има дебелашки шеги, ще обяснява кой го сваля – Радев, световната конспирация … А искам да се обърна също към тези хора и да им кажа – сами се сваляте!„, каза още Иванов.

Според него причината за това е, че зад „стабилността“, която внушава ГЕРБ, зад финансовия ресурс на партията има „пихтия“ от страх, зависимости и корупция.

Прегледана: 5238

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече