Слави Трифонов: Уважаеми зрители, дойде време разделно! Аз подкрепям протестите!

0

Българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята. „Всички големи медии по традиция през август излизат в отпуск и спират. Не знам, може би за вас е логично да има отпуск. За мен обаче не е така, има си работа.

„Истината е, че големите медии отдавна са в отпуск, особено когато отразяват големите и важни неща в нашата държава. С начинът, по който при тях съществува свободата на словото, всъщност става ясно, че те отдавна са в отпуск. Ситуацията в държавата обаче е такава, че според мен и моите колеги, че е редно Вечерното шоу не да спира“, коментира Слави Трифонов.

Уважаеми зрители, дойде време разделно, българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята. Политиците живеят в света на корупцията, на далаверите, на арогантността, на простотията, на непрофесионализма. А българските граждани искат нормален живот, искат правила, ред, справедливост.

Аз подкрепям протестите от първия им ден и ще продължа да го правя, защото само по този начин чрез гражданския натиск можем да имаме нормална и правова държава. Държава, каквато все още нямаме след 30 години демокрация„, добави Слави Трифонов.

Автор: Слави Трифонов

Източник: Телевизия 7/8

Прегледана: 9539

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече