Екссъдия Румяна Ченалова: Борисов е хищник, чийто морал е формиран в силовите структури

0

Според Ченалова Борисов е страхлив и сервилен – от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел


„Това са поредните обещания, които няма да изпълни. Заеми не взимаме, защото не ни дават“, това споделя уволнената съдийка Румяна Ченалова във фейсбук страницата си.

Снимка: www.vlastta.bg

Ето и пълния текст:

Изчегъртването на фискалния резерв няма да помогне. Изразът за мазнинката, с който умишлено ни дразни няма да заблуди никого. Обеща по 1000 лв. на медиците от първа линия в битката с Ковид-19, които така и не получиха.Така ще е и с тези обещания.
Бори се за всеки ден власт, подкрепян от кохортата си, която е впила нокти като умиращо животно в постове – от министър до обикновен държавен служител.

Борисов е хищник и ще си отиде като хищник. Той не познава милосърдието. Моралът му е формиран в средите на силовите структури, в годините, когато рекета беше начин за забогатяване, а парите – основна ценност.

Борисов е страхлив и сервилен – от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел. Изолацията, в която вече е поставен ще рани смъртоносно егото му и ще разлюлее като земетръс сигурността му.
С цялото си поведение декларира, че протестите не го вълнуват. Истината е, че е уплашен така, както никога досега. Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си генерира фалшивата му поза на спасител.
Никой вече не му вярва.


И трябва да продължим, без колебания докато пречупим врата на чудовището, което вие в предсмъртна агония.
Остана малко и сме длъжни да извървим пътя до край!

Прегледана: 6982

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече