Експерт по туризъм: Ангелкова беше приятелка с разни чичковци в чужбина

0

Слънчев бряг не е с дизайн за българи. И до днес ние нямаме много българи на първа линия. Те ходят в Северното Черноморие, където има програма за българи. Това каза по бТВ Румен Драганов-експерт по туризъм.

Румен Драганов, снимка: кадър БТВ

При българите има много висок процент повтаряемост, където ходят. Те влизат в същите заведения и си поръчват същото ядене. Има българи, които не отиват към Гърция и Турция. Сега хотелиерите трябва да помислят за програма за българи. Имаме 190 000 пътувания всеки уикенд. И миналата година беше така – чести посещения на морето за кратко време.

Казваме на студентите, когато смените министър, първото, което трябва да направите, е да благодарите на предходния. Борисов е преценил, че той пое на ръчно управление туризма. Министърът дълго време обясняваше на Борисов как сме единни, но това не бе вярно. Ангелкова не можа да използва силата на бранша. Тя беше приятелка с разни чичковци в чужбина. Направи си снимки, за да покаже колко е известна и позната. Това нямаше смисъл. Сега трябва да подготвим зимния сезон и следващия летен сезон„, обобщи Драганов. .  

Прегледана: 7839

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече