Георги Свиленски, БСП: Големият страх на Борисов са честните избори

0

Няма как тези рокади да доведат до решение на кризата. Иска се оставките на Борисов и главния прокурор. Чудно е упорството, с което г-н Борсов продължава да тормози българските граждани. Това каза по БТВ социалистът Георги Свиленски.

По думите му, няма как да подкрепя такива действия на протестиращите към двете лидерки.

Аз видях как хората я посрещат същия ден на площада. Техните основни искания са двете оставки. Борисов направи невъзможното-да обедини леви и десни, млади и стари. Не зная какво още очаква Борисов? Може би очаква и ГЕРБ да излязат. По-големият му  страх е, че ще има честни избори,  защото не може да си възпроизведе властта. На тези избори има 600 000 недействителни бюлетини. Борисов от това го е страх„, уточни Свиленски.

А какво пречи сега да има възмездие за Борисов?

Има ли значение дали си бивш или настоящ министър-председател. Него го е страх да падне от власт, защото ще бъде проверяван. Те оспорват конституционния ред в държавата. Президентът иска да се спазва Конституцията. А това, че те искат да му вменят някаква власт, е техен проблем. Избори може да има края на септември, началото на октомври„, уточни социалистът.

Прегледана: 6813

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече