Доган към ДПС: Гордея се с вас, обичам ви!

0

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган все пак се показа от своята крайморска резиденция, за да поздрави своите поддръжници, дошли да го пазят от протестиращите. Това се видя на кратко видео, разпространено от партийния пресцентър, съобщава в. „СЕГА“.

Самият Доган изглежда нямаше намерение да говори, но т.нар. оперативен ръководител на движението Мустафа Карадайъ го подкани да каже няколко думи, тъй като симпатизантите рядко го виждали през последните 7-8 години. Присъстващите посрещнаха водача си с мощни възгласи „ДПС! ДПС!“

„Изключително много се гордея с вас“, започна Доган, а активистите го прекъснаха с ръкопляскания. „За сетен път установявам, че много ви обичам“, допълни той, когато аплаузите утихнаха.  „И ние вас!“, понесоха се викове. „Позволете ми също един много дъбок поклон“, каза Доган, леко се поклони и с това изявата му приключи.

Карадайъ обаче беше войнствено настроен и говори за „агресията“ срещу сараите от страна на протестиращите. „Те искаха сараите. Всички знаете, успяхме да предотвратим този сценарий на агресия. За огромно съжаление, виждаме, че държавата липсва. Президентът не можа да разбере какво означава институцията президент и води лични и персонални битки„, обясни Карадайъ.

А вината за случилото се край сараите хвърли върху ГЕРБ – тъй като кметът на Бургас Димитър Николов е зам.-председател на управляващата партия. „Тази агресия беше символна, беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС. По този начин тази агресия беше срещу всеки един от нас, депесарите“, обобщи Карадайъ.

Прегледана: 4182

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече