Журналистът Стоян Тончев избухна: Борисов, режимът ти си отива!

0

Борисов, ти никога няма да имаш любовта и уважението на Българския народ, на които се радва президентът Румен Радев! И това всяка вечер те изяжда отвътре. Полудяваш от завист, от злоба… Личи ти! Изписано е с бръчките по лицето ти. С мрачното ти изражение и черен, празен поглед.

С тези думи започна поста си журналистът Стоян Тончев в личния си профил във Фейсук часове след протеста пред Президентството.

Ти си мразен, презиран, а преди всяка твоя пиар акция Севда звъни на кметове на ГЕРБ да събират членове на ГЕРБ, общински служители, учители, за да ти ръкопляскат. Или на шефове на фирми да водят работниците си.

Кога някой не под команда те е подкрепял?! Никога! И „мисирките“ ти са на телефонно повикване.

Борисов, ти винаги ще ходиш сред народа на България с охрана, защото знаеш, че „платената любов“ не е любов и не е искрена, а е по работа, по сметка и по задължение.

Радев няма нужда от охрана, хората го обичат БЕЗПЛАТНО.

Режимът ти си отива, Борисов! Но този път Статуквото, Държавната Мафия няма с кого да те замени и взаимно се посирате.

Протестите започнаха, оставката ти е факт! Българските данъкоплатци, бизнес, пенсионери, студенти, ученици, деца… НЕ ИСКАТ ДА СИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ! Ръководителите на държавите в Европа и по света вече не те канят и не посещават нашата страна за срещи с теб!

Посланиците в България те избягват. Знаеш какво означава това.

Прегледана: 5722

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече