Божков обяви Третата национална катастрофа за факт

0

Бизнесменът в изгнание Васил Божков излезе с ново видео обръщение от личния си профил във Фейсбук тази сутрин. В него хазартният бос призовава българите да бъдат силни и бдителни, защото властта се опитва да ги смачка. Божков използва възможността да даде алтернатива на случващото се в държавата чрез своя политически проект „Българско лято“.

Снимка: Фейсбук профил на Васил Божков

Ето и самият пост:

Обръщам се към всички българи. Към тези, които останаха в България под управлението на хунтата и към тези, които намериха спасение в чужбина. Третата национална катастрофа е факт. „Българско лято“ е проект за спасение на родината.

Той представлява:

◾️ Създаване на политическа партия, която да участва в изборите.

◾️ Отнемане властта от хунтата и възмездие за виновниците.

◾️ Пряка демокрация. Всеки българин, независимо къде се намира, може пряко да участва във взимането на решения за настоящето и бъдещето на страната.

Българите са честни и достойни хора, не са толупи, мисирки или маргинали. Ще се опитат да ви уплашат и разколебаят. Ще се опитат да ви купят. Ще се опитат да ви кажат, че нямаме шанс. Ще сменят лицата си, правейки благотворителност и дарения с откраднатото от вас. Те имат властта, медиите и парите. Не им вярвайте. Един глас може да бъде заглушен, милиони – не. Да вземем нещата в свои ръце. Силата е в нас. Ние сме силата. #БъдетеСмели

PS: Платформата, чрез която можете да станете част от проекта „Българско лято“ ще бъде публикувана тук скоро.

Видео по темата: https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov/videos/294793898377254

Прегледана: 6127

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече